01 February 2011

Leftovers

Berlin er kold. Som i, at ansigtet er iset til efter de tyve minutter på cyklen på arbejde om morgenen. Som i, at man aldrig helt kan finde varmen, selvom radiatoren er skruet helt op. Som i, at cykelbremserne fryser fast, og man skal vriste i låsen, før frosten giver slip. Her til aften forsøger jeg at overbevise mig selv om, at jeg skal arbejde, men der er hele tiden et lille svinkeærinde, der bliver prioriteret højere... Som en blogopdatering med lidt ekstra billeder fra weekenden og mit nye kiez (berlinsk for 'nærområde').
En fantastisk facade på Köpi (Köpenicker Straße - man må elske berlinernes tilbøjelighed til at forkorte alle ord til noget, der ender på i. Yndlingseksemplet er Kottbusser Tors krympen til Kotti. Eller 'ciaoi' i stedet for 'ciao'.)

Spreewaldbadet, en svømmehal i begyndelsen af Görlitzer Park. Vinduespartiet er vidunderligt, og så kan man lure ind på de svømmende...

På Graefestraße står dette bogtårn som et pejlemærke ud for en boghandel. Kan godt lide det sidste touch med den gamle skrivemaskine som stjernen på juletræet.

No comments: