08 December 2012

Postcard; cold and beautiful

I'm way behind on stuff for Canada. I ran around a sunny and cool and slippery Neukölln yesterday to do photo copies and sending important - and sooo delayed - papers over vast oceans. Jeez. I'll be lucky if they let me into Canada. Oh well, Berlin is darling, and I'm drinking coffee, doing interviews all over the city and meeting truly inspiring people. I've said it before; I love journalism. And Berlin. Just look at these buildings!
 The other day it was snowing down in Nina's courtyard.
 Yesterday the sun was sharp and crispy.

4 comments:

Marian N. Larsen said...

Smukke bygninger og billeder.
Har din blog skiftet navn fornyligt?!

God søndag!
M

karen sofie said...

Berlin er sådan en smuk by - man kan kigge på bygninger for evigt :)
Jeg skiftede navnet for et par måneder siden. Flytter jo så meget rundt, så det var besværligt at skulle ændre navn hele tiden. Så nu er det bare 'dokumenterne'.
Også god søndag til dig!

Deborah said...

Jeg har lige fundet din blog i dag, og vil helt sikkert følge med. Det er der en MEGET god grund til - BERLIN.

Jeg er født i Berlin, og var der for første gang næsten siden (er adopteret) i foråret. Jeg ELSKEDE det!! Jeg har også fået Berlin i blodet og må og skal tilbage. Du kan se mine indlæg med omtaler af byen her. Og så er jeg ikke engang færdig med at skrive om turen. Så kig endelig over. God weekend.

Deborah
http://deborah.dk

P.S.: Kunne du være sød og sætte din kommentarting, så jeg kan udfylde med URL (website) og navn? Jeg bruger ikke normalt google og har ikke lyst til.

karen sofie said...

Hej Deborah, hyggeligt at møde dig. Berlin i blodet er virkelig smittende, og man kan ikke komme væk fra det igen :) Men det har man selvfølgelig heller ikke lyst til. Interessant historie, du har - du skal da tilbage og reconnecte med din arv!
Tak, fordi du følger med her :)