04 June 2011

Besøg

Far, G og AE kom torsdag formiddag, da solen stod højest på himlen. Efter brunch ved kanalen cyklede vi til Zoologischer Garten, hvor jeg aldrig har været før, og gik rundt blandt turisterne og kiggede på varme dyr. Fredag blev jeg hentet fra arbejde, og så fik jeg for anden gang set min by fra 300 meters højde, da vi tog en tur i Fjernsynstårnet efterfulgt af saftige steaks i vest, inden vi kørte langs Spree hjem blandt festfolkene. Her til morgen nåede vi lige morgenmad på Ringo (selvfølgelig), inden de pakkede bilen og kørte tilbage til Danmark. Berlin sveder i dag, og jeg skal på fabrikken senere til noget kunstinstallation. Inden da skal jeg vist bare have døren åben ud til gaden og nyde, at det er lørdag.

 Giraffen er mit yndlingsdyr...
 Efter sushi blev lillebror slæbt med på Weinerei. Skeptisk?
 Turistbillede med nye solbriller.
 Prenzlauer Berg. Man kan næsten ane min gamle lejlighed i øverste højre hjørne.
Karl-Marx-Allee.

6 comments:

Beefysauce said...

Den der Karl Marx allé er sgu meget signende. Godt spottet!

karen sofie said...

Haha, ja impressive, ikk? Den er svær at få øje på...

AMBA said...

Men, hvor er det sjovt!.......

Den t-shirt din lillebror har på, er fra mit højskoleophold på Den Rytmiske Højskole og blev lavet til Copenhagen Carnival sidste år.. Jeg ved at højskolen stadig sælger dem, men jeg vidste ikke, at andre folk - end dem fra min årgang render rundt med dem. Det er alligevel ret sjovt! Sølve, som har designet dem, må være stolt. :D

karen sofie said...

AMBA: Sølve er min lillebror, ha ha. Så det er derfor, min lillebror har den på - og så er det nemlig et virkelig flot design.

AMBA said...

Oooohh, ej hvor sjovt!! Verden er alligevel så lille så lille!

:)

karen sofie said...

Indeed!