26 June 2011

Ni års fødselsdag

Fredag fyldte Exberliner ni år, og det blev fejret på en karaokebar i Friedrichshain (!). Jeg stod i døren i to en halv time sammen med Annabel og Bettina, hvilket betød, at vi gik glip af begge koncerter og en del af festen... Jeg kom op at skændes med en lesbisk diva, som skabte sig, fordi hun ville have folk på gæstelisten, men som dog undskyldte sin lidt skræmmende opførsel ved at give mig en drink. Jeg var også på scenen med pigerne fra arbejdet og synge Spice Girls' 'Wannabe', min chef gav en meget fuld version af 80'er nummeret 'Shout', og en anden chef dansede rundt om en stang. Alt i alt en typisk aften med EXB-crewet.

 White Russians.
 3 x redaktører.

3 comments:

MichelleBach said...

Fuck! Nu har jeg siddet i flere timer og læst din blog. Jeg bor selv i Berlin, men om en måned er mit ophold her slut. Så alle de tips du er kommet med har jeg en måned til at få besøgt. Scheisse. Ville ønske jeg var faldet over din blog noget før.

Kh. Michelle

www.ohyouprettythings.dk

karen sofie said...

Åh, hvor er du sød - du har lige en lille måned til at få de sidste tips med, jeg skal nemlig også hjem i slut juli (hvilket er noget, der er værd at fortrænge...) - og din blog er også fed, forresten!

MichelleBach said...

Det var så lidt :)
Og tak :)
Så må vi nyde godt af hinandens blog den sidste måneds tid (imens vi fortrænger, at eventyret slutter om en måned)