05 June 2011

I Kina

Onsdag kørte jeg ind i den gamle østblok med Sigrid. Vi var nemlig udsendt i magasintjeneste og skulle besøge Erholungspark Marzahn, hvor en park har samlet forskellige orientalske haver. Den smukkeste var den kinesiske, hvor en lille sø lå helt fredeligt og spejlede den grå himmel og det fineste kinesiske tehus. Her drak vi rigtig kinesisk the og spiste dumplings, inden vi forvildede os ind i parkens store labyrint, som faktisk var lidt tricky. Vi kunne ikke finde ind til midten. Det kunne til gengæld ca. 30 børn... Haven var fin, men overrendt af skoleklasser, så vi gik lidt rundt for os selv og undrede os over nogle af havernes temaer.

 Fotografen in action.
 Sigrid fik ægte jasminthe, hvor en lille blomsterknold folder sig yndefuldt ud, når kogende vand hældes over.
 En anden have var den 'kristne have'. Her var blevet lavet en installation af passager fra Biblen. Men da vi tilfældigvis fotograferede op i himlen, fik vi øje på, at de midt i alle guds ord havde lagt teksten ind til Scorpions 1980er hit 'Wind of Change' (!?)
 En del af haven var også mere mellemøstlig. Her et lille hus med de vildeste udskæringer i cedertræ. Det duftede himmelsk!
Det begyndte selvfølgelig at blive godt vejr, da vi forlod parken...

1 comment:

Anonymous said...

Orv, et smukt sted!