08 April 2011

Fredag 17.36

Berlin viser sig fra sin blæsende side disse dage. Himlen er mørk og fuld af støv, og man kører vaklende rundt på cyklen, forsøger at undgå plastikposer på himmelflugt og at få sin kjole op om ørerne (virker ikke altid...) I dag har været travl. Fordi jeg tager til København i morgen tidlig og ikke kommer tilbage før efter print, skal alt være afleveret, inden jeg går hjem. Jeg har derfor ikke været ude og opleve noget særligt og må dekorere bloggen med nogle billeder fra i lørdags, hvor jeg for vild. Jeg ved ikke, præcis hvor de er fra, men de er taget på en bro henover jernbanen i nærheden af Hermannstraße, og jeg er lidt misundelig over den blå himmel.
God fredag!

2 comments:

Luuworld said...

hei! kom over bloggen din ved en tilfeldighet- ville bare si du tar fantastiske bilder av en fantastisk by! det har blåst mye i oslo i dag, men jeg må si jeg ville foretrukket vind i berlin framfor vind i oslo om jeg kunne ha valgt.

karen sofie said...

Hej, tak skal du have! Er sikker på, Oslo også er skøn - har desværre aldrig været der, men der skulle være fint. Vi krydser fingre for, at blæseriet snart holder op!