03 April 2011

Weekend

Med 23 grader udenfor, varm sol og decideret forårskådhed blandt berlinerne har weekenden været festlig, interessant og klædt i et mælkehvidt skær. Her lidt visuelt:

Lørdag nat blev tilbragt på Fuchs & Elsters - som sædvanligt. Det er næsten ved at blive en kliché, at vi er der hver weekend, men det er så dejlig tæt på, at man kan gå hjem.
Søndag cyklede jeg til Friedrichshain og mødtes med Nina. Vi spiste brunch og gik derefter ned til RAW. Har nævnt det før; det er en samling gamle bygninger, der engang husede et togværksted, men som i dag bliver brugt til kreativitet. Der er en skatehal, øvelokaler, malerværksteder, caféer, klatrevæg og mere. Hver søndag er der loppemarked, og det var første gang, jeg var der. Folk var typisk Friedrichshain: dreadlocks, piercinger, sort tøj med en umiskendelig lugt af pot og store hunde. 
Bagefter tog vi lidt street style billeder for sjov - har fået nye solbriller, men de er så mørke, at jeg næsten ikke kan se noget...
Friedrichshain var fuld af gademusikanter, og folk klappede af de forskellige optrædende oppe fra deres altaner, hvor de sidder hele søndagen og slikker sol. De her stod på hjørnet af Simon-Dach-Straße og havde tiltrukket et imponerende publikum, der eftermiddagsdansede til banjo og kontrabas.

No comments: