25 April 2011

Glitterkat


Efter en kande kaffe og pres fra ansøgningsskrivning er hjernen begyndt at blive krøllet. F.eks. faldt jeg over dette billede i min overspringshandling, som jeg ikke kunne lade være med at vise. Det er herfra.

9 comments:

linda; said...

krøllehjerne mixet med glitterkat er nu det bedste. hvad skriver du mon ansøgninger til?

karen sofie said...

Åh ja... Hvad skriver jeg mon ansøgninger til? Hvor langt er du egentlig på skolen?

linda; said...

krølle/kaffehjerne mixet med glitterkat er nu engang det bedste! hvad skriver du mon ansøgninger til?

linda; said...

hov, altså! troede ikke, den første blev postet. den skrev error. du får den så lige to gange:) jeg blev færdig i oktober måned, så ret langt;)

karen sofie said...

Sejt, tillykke! Hvad laver du så nu? Jeg prøver igen på praktik, og ellers har jeg givet mig selv lov til at tage endnu et orlovssemester i Berlin. Det er svært nok at skulle forlade byen i forvejen :)

linda; said...

et orlovssemester i berlin lyder bestemt også brugbart. men du søger altså praktikpladser i danmark eller hvordan? jeg arbejder hos downtown.dk som journalist og redaktør + laver pr/tekstforfatteri hos julia lahme.

karen sofie said...

Nåh, min kommentar forsvandt også. Men ja, praktikplads i Danmark. Det hele er temmelig kriseramt, så det bliver spændende at se, om der kommer noget min vej. Det lyder også spændende med Downtown, har været forbi siden, og den er rigtig fin. Har du været med til at starte den op?

linda; said...

ja, ku' godt forestille mig det med de kriseramte journalistiske arbejdspladser. det er benhårdt i øjeblikket. krydser fingre for dig! jeg har ikke været med til at starte downtown.dk op, men jeg startede derinde allerede i start december, så det er et stykke tid i og med, de ikke engang er fyldt 1 år endnu.

karen sofie said...

Det er vi enige om. Og tak for kryds :)
Det lyder sejt, er glad for, at du er glad for det. Det ser ud til at være et godt sted. Fedt at være med (næsten) fra begyndelsen.