07 July 2011

Le dinner

Vi havde store planer for i går aftes, AnCa, Marlene og jeg. Vi havde billetter til en fest i Tempelhof lufthavnen i forbindelsen med den berlinske modeuge, som er i fuld gang. Vi tog derfor fint tøj på og lavede lækker mad, som vi tog med op på Admiralsbrücke for at få lidt kold hvidvin og guitarklimpren, inden vi cyklede mod lufthavnen. Men så snart vi satte os på brostenene midt i alle de gamle ølkapsler, var himlen sort over os. Vi nåede at spise og drikke flasken, inden regndråberne begyndte at falde. Så i stedet for at tage til modefest og danse med hipsterne tog vi til den nærmeste iskiosk, hvor vi druknede sorgerne i flødeglæder. Der er heldigvis også modefest i aften, så måske er vi heldigere med vejret senere?

Men for siwan, vi havde det sjovt!

1 comment:

Li said...

Hej Karen Sofie.

Hvilken dejlig blog du har dig! Har stort set læst det hele igennem efterhånden, og bliver mere og mere forelsket i Berlin. ;)

Heldigvis er det sådan, at min veninde og jeg drager mod Berlin i starten af August. Og vi tænkte på, om der var noget du kunne anbefale os at se?

Vi er der kun i 3 dage, og vil gerne nå lidt af det hele. Turistattraktionerne kommer vi nok ikke uden om, men vi vil begge gerne opleve en anden side af byen.

Det er helt forståeligt hvis du ikke har tid eller lyst, men det var da forsøget værd ;) Vi håber på at høre fra dig!

- Line / outoflust.blogspot.com // line-blond@hotmail.com