29 July 2010

5 minutes of ice cream fame

Eftermiddag med Barbara:

Vi skulle mødes og se Nefertiti på Alte Museum på Berlins museumsø (midt i byen er en lille ø, lige som l'Île de la Cité i Paris), hvor rigtig mange af museerne ligger, deriblandt altså Alte Museum med gamle ægyptiske ting. Barbara er helt vild med Nefertitistatuen, og da hun har snakket om den, siden den første dag, vi mødtes, skulle det være i dag, de to mødtes.
Jeg er ærligt talt ikke helt sikker på, hvilken bygning det er - men flot er den, og guldspirene er helt sikkert lige blevet udskiftet, for de skinnede en hel del. Og så er der jo my beloved, Fjernsynstårnet, i baggrunden. Museerne er gratis efter kl 18 om torsdagen, og da vi var der lidt tidligt, spiste vi en is og gik lidt rundt på den lille, meget turistede, ø.
Barbara ruller en cigaret (at se en cigaretpakke med rullede cigaretter i Berlin er ret sjældent. Hjemmerullede er åbenbart vejen.)
Inde på museet var der nogle meget smukke, store vinduer. Og det tog helt pusten fra en at stå og kigge ud på den solbeskinnede by.
Efter museet ville vi tage hen og mødes med Ruben, og på vejen blev vi stoppet af et tysk dj-søskendepar, som ville filme os spise en is til noget baggrundshalløj til deres fest i morgen. Gratis is er altid godt, og så skulle vi bare stå op af den hvide væg og spise den, ligesom vi normalt ville spise en is, og lege, at vi var alene. Her er det Barbara, der spiser sin is og bliver filmet:
De to søskende:
Festen i morgen blev vi heldigvis inviteret med til. Det er i Neukölln, området under Kreuzberg, som åbenbart er the upcoming in-area. Festen holdes efter sigende i en kælder, hvor man skal ind gennem et smalt vindue for overhovedet at komme ind. I can't wait!

Lige et billede fra mit hood, en eller anden mærkelig statue. Måske har den ikke noget med DDR at gøre, men for mig er den altså lidt Berlin before the wall came down:

2 comments:

Melissa said...

Man kan se Ruben i spejlningen i billedet, hvor Barbera ruller cigaret! :) Sjovt.

Melissa said...

Åh, hvor ser det lovely ud! - jeg vil også med til sjov fest.. :) Berlin er stedet at møde sjove mennesker, som gerne vil snakke/feste/spise med en!

I'll come back as soon as possible! :)