23 July 2010

Gråvejr og Mitte

I dag har det drypregnet - natten var fuld af tordenvejr og flotte lyn, og i dag har været dejlig kold med 20 grader og grå himmel. Vi ville have været i Babylon, en stumfilmsbiograf, men kom til at drikke kaffe for længe og missede filmen, så i stedet er vi taget tilbage til lejligheden for at se lidt 'Sex and the City', mens det regner udenfor.
En rigtig fin pladebutik i Rosa-Luxembourg Strasse, hvor vi sad og så på mennesker, mens vi hørte lidt af den nye LCD Soundsystem - god!
Vi kom forbi en café, hvor disse herrer sad, engelske selvfølgelig, og syntes, de så så herlige ud, at vi måtte tage et billede. Det syntes de var virkelig skægt.

2 comments:

Nynne plejebarn said...

Hey Kawen!

Uh, jeg lapper dine "for-en-søvnløs-i-eksil-i-Snøde-en-lørdag-aften" FANTASTISK eksotiske historier i mig... Lovely. Får rejsefeber og storbyflu, og glæder mig til at kigge forbi.

Hils Berlin - I lader til at blive BFF.

-N

PS. Love the stylish brits! De må være født med ankelsokker, opsmøg, henkastet hår og perfekt forkølet-blodmangel-look.

karen sofie said...

Ha ha, dejligt at høre! Og ja, briterne er bare i en kategori for sig selv, når det kommer til det med at se lapset ud. De var sjove. Glæder mig også, til du kommer, jeg siger dig, Berlin er out of this world, når det kommer til fester og spøjse mennesker. Jeg er virkelig ramt hårdt af bykærlighed! Send mig lige en mail, når du starter i praktik - er sindssygt spændt på at høre, hvordan det er!