07 December 2010

Boulette-brød og Harry Potter

Var i aften med AnCa i bio og se 'Harry Potter'. Tog U2 direkte fra arbejde og dukkede op på Potsdamer Platz, som er en slags tur til et overdimensioneret lysland. Glasskyskrabere og forbrugermania. Men det var ligesom der, biografen lå, der viste HP i originalsprog.
 Sjov vægt på Potsdamer Platz U-bahn stationen.
 Sony Centret i Berlin er på en måde udenfor, men stadig overdækket af dette her. Glas og noget lærredsnoget, der egentlig kan se meget flot ud.
 Vi havde ikke meget tid til at spise, inden filmen startede, og der er kun skodmad i glashelvedet, men så fik vi prøvet noget typisk tysk. Jeg fik dette; en boulette, som er en frikadelle - bare på en hvid bolle. Uden hverken smørrelse eller salat eller noget som helst. Det kom ned, men det var ikke en gourmet-oplevelse...

AnCas version hed Leberkäse og var eftersigende noget nær pâté, men mere fast i det. Det lignede et tykt stykke gråt skinke...

Nåh ja, og Harry Potter var faktisk meget god. Vi blev både forskrækkede og grinede. Biografen inddeler sæderne prismæssigt, så man skal betale mere for at sidde bagtil. Vi betalte for de billige, men sneg os op på bageste række og syntes, vi snød systemet på den rebelske måde.

No comments: