17 December 2010

Fødselsdagsmorgen

Det er altid mærkeligt at have fødselsdag uden sin familie og venner til at pakke gaver op sammen med. Det plejer jo at være noget med blomsterkrans (eller vintergrene, når man er decemberbarn...) rundt om tallerkenen og ekstra god morgenmad. Jeg fik alligevel skabt mig en rigtig god morgenfejring med kaffe, god musik og allerede rigtig mange sjove hilsener trillende ind på Facebook - tak! Feberen er stadig i kroppen, men heldigvis ikke så slemt, at jeg ikke kan holde fast i min fest i aften, tror aldrig jeg har været syg på min fødselsdag før...!

Tak for gaverne, far+Gitte, mormor+morfar, mor og Anders!

2 comments:

Nynne said...

Hey K$!
CONGRATS! 23 år, well done. En dag bliver du lige så gammel som mig jo! (Og må med gru krydse af i boksen "25-30", når du udfylder spørgeskemaer og deslignende...men lad det ligge... hæhæ)
Jeg håber, du trods sygdom får en dejlig dag - jeg glæder mig til at se dig på et tidspunkt og håber stadig på det Berlin-besøg, jeg fabler om... Men hallo, du får bare pimpet Berlin godt og grundigt på din blog jo... Det må man sige. Casablanca ved midnat, unge hipsters, forladte fabrikker og fabelagtig fuldskab... That's Berlin for ya.
Hyg dig - Ky$$ N

karen sofie said...

Åh, tak Nynne. Jeg havde diskussionen med min something 30s-chef, som sagde, at hun bare glædede sig til at blive ældre, da hun var i 20erne. Sjovt, som vi er så bange for at blive ældre, når vi har langt det meste af livet foran os.
Heh, hvad kan jeg sige? Berlin er worth the pimping up. Altså, det er meget coolere, end mine ord kan beskrive, tror jeg. Kom og se for dig selv.