12 September 2010

Berlin Festival pt II


Berlin Festival, som jeg havde glædet mig til i mange måneder, blev på en måde lidt amputeret, da de sendte folk hjem flere timer før tid fredag, fordi for mange mennesker ville se 2ManyDjs og Fatboy Slim = begge koncerter blev aflyst. At de så også valgte at ændre i lørdagens program, så festivalen allerede sluttede kl 23 i stedet for kl 6 var bare dårligt arrangement. Jeg ankom til lufthaven i går kl 19, og der var en trist stemning. Folk traskede rundt i affald og gav sig ikke hen til koncerterne, der blev stive og lad-os-bare-få-det-overstået-agtige... Indtil Berliner-gulddrengen Boys Noize sendte publikum tilbage til live med halvanden times techno-mania fra den lille spinkle, kasketklædte krop. Efter det gik Hot Chip på og fortsatte festen, der så endte med et brag efter det. Festivalen var blevet dræbt tidligt, men jeg hang ud i boden med Marlene, AnCa og Ancas veninde, Kirstine. Vi læste blade og venindesnakkede, som jeg virkelig har savnet. Der blev diskuteret hår, makeup og tøj - og ikke mindst mænd. Dejligt! Vi blev i lufthavnen, længe efter den var tømt, og fik gratis burgere og pandekager med banan og nutella, mens vi grinede og gik rundt i skraldet. Vi blev dog smidt ud kl 2 af nogle hersende vagter og tog derefter hjem. So much for the festival party. I det mindste var det dog en virkelig hyggelig aften!
 Neon Indian var OK, men der var ikke én, der dansede, og det virkede derfor lidt malplaceret.
 En lille shot-installation, hvor man kunne drikke shots med en hvidhåret professor. Bagpå havde de skrevet 'Please don't follow me'.
 Endnu et eksempel på location-coolness. Lige ved siden af Exberliner-boden var denne kuffertsliske. Man måtte dog ikke kravle derop - kunne ellers have været skægt og sikkert en lille festindsprøjtning på tidspunktet, hvor der virkelig ikke var gang i den.
 Boys Noize, der skabte et dansehav af publikummer, der trængte til noget kærlighed og noget oprejsning for en ret dårligt arrangeret festival. Berlin er jo technohovedstad, så det var nok meget passende, at det var en af deres egne, der skulle stå for festen.
 Hot Chip, som præsenterede sig som 'Hot Chip from Copenhagen' - ja ja, alle vil være københavnere... Vi stod ved siden af en pige, der blev helt vildt forvirret over udsagnet og blev ved med at diskutere med sine venner, om de virkelig var fra Danmark.
 Exberliner-boden, hvor der blev læst i blade (EXB, selvf...) og snakket tøsesnak.
 Klokken var over midnat, så der var ikke mange mennesker tilbage. Der var dog stadig gang i ping-pong-boden i Exberliner-boden. Ikke lige her, godtnok, men bordtennisbattene var de sidste, der blev lagt ned, inden Tempelhof var tømt.
 Main Stage, hvor masserne tidligere havde danset til Boys Noize. Nu var den helt tom.
 Selvom menneskerne havde forladt lufthavnen, havde madboderne stadig åbent, og vi fik gratis burgere og billige pandekager med banan og nutella. Vi blev dog hele tiden smidt væk af vagterne, så vi rykkede lidt rundt og spiste på bænke.
 Der var en, der havde glemt en pølse på et af bordene, vi spiste på...
 Vagterne var meget ivrige efter at få os ud til sidst, men vi ville gerne tage billeder af den forladte lufthavn, så vi endte med at blive eskorteret ud af vagterne - her AnCa i et neongult vestehav.

No comments: