15 September 2010

Sort/hvid

Det har ellers været en rigtig god dag - godtnok med 10 timer på kontoret, men humøret har været højt. Indtil jeg låser mig ind kl 20.14 med timers artikelskrivning foran mig = 0 overskud, bliver mødt med en hidsig lugt af stegte sild (for ottende dag i træk, Kai spiser åbenbart ikke andet i øjeblikket) og dette syn:
Jeg kan næsten ikke bære det. Især ikke når jeg tilsyneladende kun skal pustes til, før mit stressfyldte hoved koger. Så jeg åbnede alle vinduer på vid gab og sidder nu og raser med dørene så lukkede, som de kan være, og prøver at arbejde videre på mine artikler...
Vil ellers vise lidt fra min dag, som fik et dejligt break med en cykeltur til Kreuzberg for at lave opskriftssiden - tage noter om en ret og vente på, at fotografen får det rigtige billede. Vejret var virkelig dejligt og stedet super hyggeligt. Fotografen var sjov, og vi fik lov til at dele risotto/kyllingretten til sidst.
 En bygning på Heinrich-Heine-Straße, jeg efterhånden er cyklet forbi mange gange, men aldrig har haft tid til at fotografere. Indtil i dag. Jeg synes, den er ret sej med farverne og kontrasten mellem det brune og de sorte og hvide vinduer.
 Fin port på Nostizstraße
 Fint gulv og nye sko
 Restauranten, Im Mai, åbnede - som navnet antyder -  i maj og har specialiseret sig i risretter. Fra det tyske milchreis (som tilsyneladende er en slags dessertgrød, jeg forestiller mig á la ris a la mande...) til risotto. Området var super hyggeligt med en masse møbelforretninger, caféer og hygge. Ikke ulig den mondæne del af Vesterbro.
På vej hjem på cykel - Alexanderstraße. Nu vil jeg kaste mig over mine artikler og få lidt af vejen, så jeg kan se noget BH 90210!

1 comment:

Septembers skriverier | said...

[...] Opskriften, som vi lavede for et par uger siden – indlæg om dét her. [...]