06 August 2010

Fredag

Det er en af de formiddage, hvor der drikkes kaffe (i Berlin er den fedtfattigste mælk på 1,5%, så kaffe + mælk smager rigtig dejligt), høres musik og surfes rundt på nettet. Og hvor alt gøres meget langsomt. Morgenmaden indtages over en time, mens der dagdrømmes ud af vinduerne. Man kan bruge 10 minutter på at høre en samtale på et uforståeligt sprog, der stiger og falder i intensitet nede på gaden. Og hvor man indser, at man har spist for mange Prinzenrolle, når der er kiksekrummer i batteriafdelingen på kameraet.

I nat ringede min telefon klokken et, og der var en fremmed dansk dreng, der sagde 'Hej Karen Sofie. Jeg hedder Kasper og vil høre, om du vil komme herned på Rosenthaler Platz og drikke øl med os'. Det viste sig, at han havde mødt Ruben og Julian, som havde fået ham til at ringe, fordi han nu også var dansker. Sådan er Berlin så sjov.

Vi skal måske mødes i aften, hvor AnCa og jeg skal til Kreuzberg og drikke øl med nogle af de andre praktikanter fra AnCas arbejde. Festligt!

Indtil da sidder jeg her og er formiddag med musik. Jeg skulle have mødtes med fotografen kl et for at lave historie om øvelokaler, men hun har festet i nat og rykkede aftalen til kl tre i stedet. Så jeg tager en slow morning.

2 comments:

Gitte said...

Hej KS

Sidder til sommergruppemøde i Hanstholm :)

Lyder som en fantastisk morgen - nyd livet og Berlin og weekenden!

Gitte

karen sofie said...

Hanstholm er altid en fest! Tak, og hav selv en dejlig weekend og hils far (og drengene, hvis de er der...) //KS